Startsida / Inlägg

”Battlefield 1” bjuder på den snyggaste trailern i Sveriges spelhistoria

av Effie Karabuda
bf1single1

Svenska DICE har gjort det igen. Trailern för singleplayerkampanjen i ”Battlefield 1” får Effie att totalt tappa hakan.

Efter att jag och 13 miljoner andra människor har harvat runt i multiplayer-betan får vi äntligen ett smakprov på det som i alla fall jag har sett fram emot mest: singleplayerläget. Här får man utrymme att utforska första världskrigets konflikter lite mer djupgående och rysa av välbehag när klyschiga one-liners på bred amerikanska kastas hit och dit.

Ja hörni, om självaste ”Battlefield 1” ens är hälften så indragande som den här trailern, så kommer jag att vara mer än nöjd. Tänk vilka små genier som sitter och knåpar ihop dessa medryckande och sensationella mästerverk i Stockholmskontoret. Ge mig mer.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB