Startsida / Inlägg

Bränd penis gömd inuti ”Resident Evil 7”

av Effie Karabuda
residentevilsnopp2

Den exklusiva samlarutgåvan av skräckspelet ”Resident Evil 7” bjuder på en minst sagt speciell liten souvenir – en USB-sticka som liknar en mörbultad snopp. 

Om bara några dagar, den 24e februari, kan vi räddhågset kliva in i terrorväldet ”Resident Evil 7: Biohazard”. För att skapa den ultimata hajpen inför släppet har utvecklarna Capcom lanserat en samlarutgåva av överlevnadsäventyret.

Den lyxiga versionen av det ”kiss i brallan”-framkallande spelet går att köpa för 180 dollar på Gamestop. Inuti förpackningen finns en USB-sticka – med ett rätt så egendomligt utseende. Något som var tänkt att se ut som ett brännskadat finger, påminner i stället om ett förkolnat manligt könsorgan. Vilket i och för sig är mer skrämmande än någon annan kroppsdel, om du frågar mig.

residentevilsnopp3

Stoppa in stickan i uttaget och vips – din dator har blivit penetrerad!

Det här är (oroväckande nog) inget nytt fenomen. Demot av den sjunde delen i serien innehöll också ett finger i snoppförklädnad. Denna gång ersattes den rökiga looken av en mer manglad karaktär, med en touch av skärsår.

Foto: Twinfinite
Foto: Twinfinite

Länge leve skräckpenisen.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB