Startsida / Inlägg

Här är Zlatans nya mobilspel – ”Zlatan Legends”

av Effie Karabuda
zlatanspel

Nu är den svenska fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimović redo att släppa sitt allra första spel. Se trailern för ”Zlatan Legends” här. 

Från gräsplanen till mobilskärmen. I sitt nya spel ”Zlatan Legends” byter Zlatan Ibrahimović ut den svettiga fotbollströjan mot en Iron Man-liknande dräkt. Redan nästa vecka, den 17e augusti, kommer appen att släppas till iPhone och lite senare även till Android.

Spelet har utvecklats under två år av Isbit Games – studion som fotbollsstjärnan själv är delägare i. Exakt vad vi kan förvänta oss är inte helt klart än, men man lovar både snabb och fartfylld action i en rymdmiljö. Och förstås slagord som ”there is only one Zlatan”.

Att skapa detta spel tillsammans med Zlatan har varit fantastiskt. Zlatan delar vår passion för spel och han har varit delaktig genom hela processen. Nu längtar vi efter att folk ska få spela spelet och få chansen att bevisa sig som legender, säger Isbits VD Markus Koos till Aftonbladet Spela.

Ta en titt på den sci-fi-osande trailern här.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB