Startsida / Inlägg

”Street Fighter”-mästare tafsade på kvinna under turnering

av Effie Karabuda

noelstreetfighter

Den professionella ”Street Fighter”-spelaren Noel Brown har ett förflutet som kvinnomisshandlare. Nu har han tafsat på en tjej under en turnering. 

En av toppspelarna i fightingspelen ”Marvel vs. Capcom” och ”Street Fighter”, Noel Brown, har ännu en gång visat att hans kvinnosyn inte riktigt står rätt till. Under Combo Breaker-turneringen var det tänkt att alla som närvarade skulle ta en bild tillsammans, men Brown kunde helt enkelt inte uppföra sig och passade på att tafsa på en okänd kvinna i närheten. En kamera lyckades fånga hela incidenten – Brown tar tag i tjejens rumpa och hon vänder sig förvånat om och kollar på honom.

Kqqj9UW
Brown är mannen till höger i vit t-shirt.

Tidigare har Brown blivit arresterad för att ha misshandlat sin ex-flickvän och sin motståndare i en tävling, eftersom att han blev upprörd över att de två hade legat med varandra. Enligt polisens anteckningar slog han sitt ex så hårt att näsan blev helt blodig.

En av event-arrangörerna kritiserade tafsandet på sitt privata twitterkonto. Richard Thiher säger att han är ledsen och skriver att Brown borde hållit sina händer för sig själv. Han tillägger att kvinnor också är en del av fightingcommunityt och uppmuntrar Brown till att behandla dem med respekt.

Combo Breaker har ännu inte kommit med en officiell kommentar då de inte vill uttala sig förrän de har pratat med offret.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB