Startsida / Inlägg

Kolla in de heta fordonen i ”Battlefield 1”

av Effie Karabuda

”Battlefield 1” närmar sig med stormsteg och den svenska studion DICE passar därför på att visa upp skjutarspelets bombastiska fordon. Se trailern här!

DICE vet hur man bygger upp spänningen inför ett av årets största titlar – ”Battlefield 1” som släpps 21 oktober. Inte för att de egentligen behöver skapa någon hajp, eftersom att vi kommer att lira förstapersonsskjutaren oavsett marknadsföring… Men ändå! Efter en tidigare video om olika vapen är det äntligen dags att ta en närmre titt på alla fordon.

Flygplan! Bilar! Stridsvagnar! Som vi vet sedan tidigare utspelar sig ”Battlefield 1” under första världskriget – alltså i princip den första krigsföringen i historien då man använde sig av stora bestar till fordon. I kombination med dessa mekaniska monster kommer vi också att få ta del av strider uppe på hästrygg.

Vi har en hel del nyheter att se fram emot, bland annat kan man spela som pansarvagnsförare eller pilot. Det finns även möjlighet att pilla med utseendet på sina fordon. Om jag känner mig själv så kommer jag att sitta i timmar med det sistnämnda.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB