Startsida / Inlägg

Nu kan du få dubbelt med XP i ”Pokémon Go”

av Effie Karabuda
pokemongoxp

Nu kan alla ”Pokémon Go”-spelare klättra upp flera levels – på nolltid! Mellan 23 och 30 november kan du samla dubbelt så mycket XP. Passa på!

Vi i Sverige kunde nog bry oss mindre om Thanksgiving. Om det inte vore för att USA-firandet gör att vi får grymma fördelar i våra favoritspel. Tack vare högtiden bjuder utvecklarna Niantic på dubbelt så mycket XP för alla ”Pokémon Go”-spelare världen över.

Från och med idag (den 23e) till 30 november kan du samla dubbla experience points, alltså den poängen som gör att du ökar i level. Det här är ett perfekt tillfälle om du har lagt av med mobilspelet efter sommarhajpen, vill hoppa på tåget igen och hamna på en hög nivå – utan att behöva anstränga ihjäl dig.

Appen ”Pokémon Go” är en av spelvärldens absolut största succéer och har laddats ner över 500 miljoner gånger. Under sommaren var Pokémon-jagandet som allra mest populärt. Idag har hysterin lugnat ner sig betydligt.

För att öka spelets livslängd slänger Niantic in den här typen av ”lockbeten” som förhoppningsvis ska väcka intresset hos avdankade gamers. Men förutom att maxa XP, tycker jag att skaparna borde lägga lite mer krut på att utveckla och uppdatera själva innehållet.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB