Startsida / Inlägg

Så dödar han ”Dishonored 2”-bossen – på 80 olika sätt

av Effie Karabuda
Kirin Jindosh i Dishonored 2

Vet du inte hur du ska ta kål på den lurige uppfinnaren Jindosh i ”Dishonored 2”? Kolla in den här videon av YouTubern ”Cosmic Contrarian” och få lite inspo. 

YouTubern Neil ”Cosmic Contrarian” Hendry kan det gotiska smygarspelet ”Dishonored 2” utan och innan. Till tonerna av John Strauss II ”Blue Danube” dödar han innovatören Kirin Jindosh på 80 olika sätt. Han kastar till exempel Jindoshs kropp genom ett elektriskt fält, låter sin dubbelgångare attackera mannen eller utan någon som helst förvarning skär av halsen på skurken.

Den här bossen är det sista kluriga hindret i den första akten av actionäventyret. Jindosh befinner sig i ett hus bland en massa urverk. Vilket gör att plattformar rör på sig, rummen förändras och det finns en massa undangömda vägar. Dessutom blir huvudkaraktären Corvo/Emily jagad av ett gäng mekaniska soldater.

”Jag jobbade väldigt hårt med den här [videon], ’Blue Danube’ och clockwork mansion bara kändes rätt. De passar ihop. Den felfria level designen som smälter samman med mina kreativa mord på Jindosh och alla krafter och verktyg som finns tillgängliga, skapar en slags poesi i rörelse. I vissa stunder är musiken perfekt synkad med det visuella och gesterna.”, förklarar Henry för Kotaku.

Om du är fast på den här banan, så kan videon förhoppningsvis uppmuntra dig till att prova på nya taktiker som förgör ondingen en gång för alla. Goodbye, grand inventor!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB