Startsida / Inlägg

Nu kan du testa succéspelet ”Watch Dogs 2” helt gratis

av Effie Karabuda
watchdogsgratis

Både fans och kritiker har prisat actionäventyret ”Watch Dogs 2”. Vill du också prova på hacker-magin i San Fransisco gratis i tre timmar? Gör såhär!

Det råder inga tvivel om att ”Watch Dogs 2” är värt ett köp, i alla fall om man ska tro Aftonbladet Spelas recensent Sonia Hussain som gav det ++++. Hon skriver att det är svårt att sluta spela actiontiteln som bjuder på ”beroendeframkallande uppdrag och ironiska gliringar till onlinesamhället”. Men nu behöver du inte ens lägga pengar på Ubisofts stora hit – testa det helt gratis i stället!

I en tre timmar lång demoversion får du bekanta dig med San Fransiscos gator och ett utbrett bevakningssamhälle. Sätt dina hacker-skills på prov bland hemmagjorda drönare och högsäkerhetslås – i både singleplayer-, multiplayer- och co-op-läge. Alla dina framsteg följer förstås med till den riktiga versionen av ”Watch Dogs 2” om du sedan väljer att köpa spelet.

Just nu kan du ladda ner demon till både Playstation 4 och Xbox One via konsolernas onlinebutiker. Än så länge finns det ingen information den släpps till PC.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Patrik Jäverbo
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB