Startsida / Inlägg

Ikväll avslöjas nya ”Call of Duty: WWII”

av Effie Karabuda
codwwii

Poppa smörpopcornen. Häll upp hallonsodan. Om bara några timmar får vi reda på allt om ”Call of Dutys” nya andra världskriget-shooter. 

En av de största spelserierna i världen tar nu en helt annan riktning. Från att ha utforskat flera moderna miljöer väljer ”Call of Duty” i stället att hoppa bakåt i historien och porträttera andra världskriget som pågick mellan 1939 och 1945.

Den här tillbakablickande trenden fick ett rejält uppsving när förra årets ”Battlefield 1” släpptes. Det svenska skjutarspelet utspelade sig mitt i första världskriget-leran och prisades världen över. Det återstår att se om ”CoD” kan lyckas lika väl som sin konkurrent.

Klockan 19.00 ikväll kommer Activision att hålla i en livesändning på sin hemsida. Men oroa dig inte, om du inte har möjlighet att sitta bänkad framför skärmen så kommer jag att sammanfatta de viktigaste nyheterna här på sajten. Stay tuned!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB