Startsida / Inlägg

Ikväll avslöjas nya ”Call of Duty: WWII”

av Effie Karabuda
codwwii

Poppa smörpopcornen. Häll upp hallonsodan. Om bara några timmar får vi reda på allt om ”Call of Dutys” nya andra världskriget-shooter. 

En av de största spelserierna i världen tar nu en helt annan riktning. Från att ha utforskat flera moderna miljöer väljer ”Call of Duty” i stället att hoppa bakåt i historien och porträttera andra världskriget som pågick mellan 1939 och 1945.

Den här tillbakablickande trenden fick ett rejält uppsving när förra årets ”Battlefield 1” släpptes. Det svenska skjutarspelet utspelade sig mitt i första världskriget-leran och prisades världen över. Det återstår att se om ”CoD” kan lyckas lika väl som sin konkurrent.

Klockan 19.00 ikväll kommer Activision att hålla i en livesändning på sin hemsida. Men oroa dig inte, om du inte har möjlighet att sitta bänkad framför skärmen så kommer jag att sammanfatta de viktigaste nyheterna här på sajten. Stay tuned!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB