Startsida / Inlägg

Snuskskandalen: Nintendo Switch får nytt spel – där man smiskar tjejer

av Effie Karabuda
switch_japan

Inzoomningar på skrev och lår som smiskas. Snart släpps japanska ”Shinobi Refure: Senran Kagura” – ett Nintendo Switch-spel som är allt annat än barnvänligt. 

De flesta brukar nog förknippa Nintendo med saker som Marios glädjerop, glättiga Toads och rullande Yoshi-ägg. Porrig massage har inte riktigt funnits på menyn. Men även till synes oskyldiga spelföretag kan förvåna.

Tidigare i vår fick vi en smygtitt på kommande delen i Tamsofts ”Senran Kagura” – en serie om kvinnliga ninjas. Eller ja, i ärlighetens namn är spelen direkt riktade till män som suktar efter animebrudar med rediga hyllor. Då kretsade trailern till den nya Switch-titeln väldigt mycket kring dallrande pudding och vattenballonger. Fråga mig inte varför.

Gud bevare oss, men nu har vi fått en ännu mer intim glimt av vad som väntar. Under en presskonferens visade spelets skapare, Kenichiro Takaki, upp härligheterna bredvid en stackars vilsen kvinnlig presentatör.

Takaki har Joy Con-kontrollerna i högsta hugg och demonstrerar helt ogenerat hur det går till när han masserar en av karaktärerna på insidan av låret. Sedan eskalerar det hela när en slags massageroller börjar röra sig oroväckande nära animetjejens rumpa.

De starkaste ögonblicken hittar du 33:54 och 44:56 minuter in i sändningen.

Jag är för evigt tacksam över att ”Shinobi Refure” stannar inom Japans gränser.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB