Startsida / Inlägg

Bakom kulisserna: Effie testar Xbox One X på exklusivt London-event

av Effie Karabuda
effiexbox

Effie flög till London för att testa den nya konsolen Xbox One X och ett gäng osläppta spel. Såhär såg det hemliga eventet ut.

Hello mate! Jag kom nyss hem från London och har snart varit vaken i 24 timmar, men det var det värt.

Under dagen fick jag nämligen lägga vantarna på Microsofts kommande bjässe Xbox One X – den mest kraftfulla konsolen någonsin som lanseras först 7 november. Dessutom passade jag på att kika på en drös med spel, varav många inte ens har kommit ut på marknaden än.

Jag vet, får man verkligen ha ett såhär lyxigt jobb?! Tror knappt det alltså.

Det enda tråkiga är väl att jag inte får prata om mina intryck av varken konsolen eller spelen förrän 20 september.

Men däremot kan vi ta en titt på några suddiga och lite halvcharmiga bilder från eventet…

IMG_1915 (1)

Obligatorisk Arlanda-selfie klockan 06:30. Här var jag fortfarande relativt fräsch. Sedan gick det bara utför kan jag meddela.

xbox_02

Dagen kickstartades med en fikastund med fienden! Kim Orremark jobbar för Gamereactor Sverige. Men han var sjukt trevlig ändå. Haha nä, nu ska jag inte vara sådan. Skämt åsido, han är helt klart en toppenkille. Däremot undrar jag vad tusan min hand håller på med? Kan uppenbarligen inte hålla en kaffemugg normalt :(

xboxl3

My precious. Skulle vilja skriva jättemycket här om själva hårdvaran men kan inte göra det för då halshugger Xbox mig.

xboxl6

Såhär osexig kan man se ut när man provar, eeeh, vet inte om jag får nämna titeln men… vrruuum vrruuum! ;)

IMG-1968

Försökte fånga känslan i lokalen. Hehe. Skulle inte tippa på att jag vinner en Pulitzer i fotokategorin anytime soon. Dock väldigt mysko att vara fast i den här fönsterlösa spelgrottan medan solen (jepp, London har en fullt fungerande sol tro det eller ej) sken utanför.

Trots D-vitaminbristen, fann jag stor njutning i andra saker…

xboxl01

Tack för den här gången, London!

Håll utkik efter ett förhandstest på Xbox One X i slutet av september.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB