Startsida / Inlägg

Just nu: Superrea på spel med kvinnliga hjältar

av Effie Karabuda
reaspelkvinnor

Vilket guld-tillfälle! Fynda populära spel med tjejer i huvudrollen på sajten Humble Bundle och spara upp till 80 procent – ända fram till fredag. 

Har du en PC- eller Mac-dator? Då kan du skatta dig lycklig. I skrivande stund pågår nämligen en stor rea på hemsidan Humble Bundle där både lite mer kommersiella titlar och ett gäng indiepärlor säljs för en billig peng. Och som grädde på moset gäller rean endast på spel med älskvärda kvinnliga huvudkaraktärer.

Många av äventyren säljs med en rabatt på upp till 80 procent. Bland utbudet hittar du bland annat ”Rise of the Tomb Raider”, ”Bayonetta””Life is Strange”, ”Gone Home” och ”Alien: Isolation”. Men skynda! Rean pågår bara till fredag (13/10).

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB