Startsida / Inlägg

Glädjebeskedet: Snart kan du spela ”Final Fantasy”-favoriten i ”Tekken 7”

av Effie Karabuda
noctis_tekken

Avslöjandet fick fansen att jubla. Den ikoniska fightingserien ”Tekken” får ett nytt tillskott – i form av drömprinsen Noctis från ”Final Fantasy XV”. 

Yohios bästis och tillika inspirationskälla, prins Noctis Lucis Caelum, gör snart en storslagen entré i ”Tekken 7”. Publiken ropade av glädje när beskedet kom under finalen av världsturneringen i fightingspelet.

Den svarta och svåra ”Final Fantasy XV”-grabben ansluter till King of the Iron Fist Tournament våren 2018. Förutom hans kungliga höghet verkar det även som att hela emogänget kommer att vara plats och heja på sin kompis när han fightas på den klassiska bilverkstaden Hammerhead.

I en fartfylld trailer svingar prinsen självsäkert sitt kända svärd, engine blade, och knockar sina fiender. Det är ju ändå lite härligt med en gnutta majestätiskt flärd i ”Tekken”. Hoppas Noctis stajlade hår klarar av de hårda smällarna bara.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB