Startsida / Inlägg

God jul önskar Effie!

av Effie Karabuda
2017godjul

Kära läsare, jag önskar er en jul med mycket gaming, glögg och godsaker! 

Det är dags för mig att checka ut lite nu under juletid. Sedan är jag tillbaka igen i mellandagarna! Jag vet att december kanske inte är världens mest spännande spelmånad med släpp som typ ”Spellforce 3”. Men vi kämpar oss igenom mörkret och tar oss snart ut till 2018 som bjuder på ett gäng lovande titlar.

Jag hoppas att ni alla får en toppenmysig julafton med trevligt häng och gott käk. Om ni vill följa mig under de röda dagarna är det bara att kolla in min instagram @effiekarabuda där jag lägger upp stories och bilder.

KRAM och GOD JUL!

P.s. Ja, jag införskaffade en Super Mario-jultröja bara för er skull.

Kategorier Nyhet | Kommentera här!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB