Startsida / Inlägg

Beverly träffade sitt livs kärlek i ”Elder Scrolls Online”

av Effie Karabuda
beverlyeso
Foto: Bethesda

Gamern ”Beverly Nutcrusher” hade turen att träffa sin själsfrände i rollspelet ”Elder Scrolls Online”. Såhär gick det till. 

För att hylla denna genuina och anspråkslösa högtid som är alla hjärtans dag tänkte jag dela med mig av en riktigt ”aaaww”-framkallande historia. Tro det eller ej, men det händer ibland att två personer möts i ett och samma spel och faller pladask för varandra.

Det massiva multiplayerrollspelet ”Elder Scrolls Online” (ESO) har blivit en ofrivillig matchmaker av rang. Till utvecklarna Bethesda berättar användaren ”Beverly Nutcrusher” om hur hon korsade vägar med sin framtida man.

P.s. Jag ber lite halvt om ursäkt för de svengelska gamingtermerna.

”Kära Adventurers,

Jag träffade min man i ESO. Under betan och strax efter lanseringen var jag en entusiastisk men väldigt casual spelare. Jag älskade att gå ut på uppdrag med min Nightblade. Jag älskade all lore och crafting.

En dag, när jag försökte vidga mina horisonter, tackade jag ja till att vara DPS för Spindleclutch. Jag var verkligen inte i mitt rätta element.

Men i den dungeonen träffade jag en underbar healer som hette Fiora Starbreeze. Hon höll mig vid liv genom alla mina misstag. Efter det bjöd hon in mig till hennes PvP guild. Jag började bli varm i kläderna i PvP och Fiora fanns där och visade mig hur allt fungerade.

Åren gick och trots byte av guild och pauser från ESO höll vi ändå kontakten. Jag fick lära känna mannen (@blitznacht112) bakom karaktären och vi började sms:a och Skypea varje dag i flera månader.

I juni 2015 tog vi ett stort steg och han flyttade 2200 kilometer så vi kunde vara tillsammans. Vi gifte oss i februari 2017 och jag har aldrig varit lyckligare i hela mitt liv. Han har inte bara varit en fantastisk livspartner, utan det är också tack vare hans stöd som jag har insett att min starkaste sida i ESO är tanking. Sedan jag träffade honom den där dagen i Spindleclutch har jag varit förtjust i både mitt liv och mitt gamingliv. Han healade min karaktär och han healade mitt liv. Nu kör jag end game content OCH har någon att tillbringa resten av mitt liv med.

Så tack ESO, tack för att du hjälpte mig hitta så mycket lycka.”

Gulligt att somliga har lite looove i sitt liv.

Själv ska jag ha en überromantisk kväll med mig själv där jag stationerar mig min 160-säng, dricker varm choklad med marshmallows (haha, lever jag i en amerikansk high school-film eller?) och skriver på min bok. Det blir fett.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB