Startsida / Inlägg

”Shadow of the Tomb Raider” släpps i höst – här är första klippet

av Effie Karabuda
tombraidershadow_1
Foto: Square Enix

Lara Croft återvänder till både PC och konsol redan i höst. Ta en titt på den första trailern för kommande ”Shadow of the Tomb Raider”. 

Det var snart tre år sedan vi fick axla rollen som den brittiska arkeologen Lara Croft. Nu är actionhjältinnan tillbaka och mer aktuell än någonsin. I samma veva som ”Tomb Raider”-filmen har världspremiär meddelar Square Enix att spelet ”Shadow of the Tomb Raider” är på väg. Titeln lanseras den 14 september till PC, Xbox One och Playstation 4.

Totalt har den hyllade serien sålts i 63 miljoner exemplar världen över. Den senaste delen, ”Rise of the Tomb Raider”, fick över 100 nomineringar och priser. Det återstår att se om nästa actionäventyr lyckas vinna fansens kärlek ännu en gång.

Mer detaljer kring spelets innehåll kommer att avslöjas den 27 april. Än så länge vet vi knappt någonting om vad som väntar, utan kan egentligen bara utgå från vad som visas upp i den nysläppta trailern.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB