Startsida / Inlägg

”Spider-Man” släpps till PS4 i september

av Effie Karabuda
spidermanseptember
Foto: Marvel

Peter Parker gör snart en efterlängtad comeback. Den 7 september släpps nya ”Spider-Man”-spelet exklusivt till Playstation 4. 

Ta fram spindelnätet och gör dig redo att svinga mellan New Yorks alla takåsar. Nu avslöjar Insomniac Games att deras hajpade ”Spider-Man”-spel landar på butikshyllorna 7 september i år. Titeln kommer bara att släppas till Playstation 4.

I ”Spider-Man” får vi hänga med 23-åriga Peter Parker när han bekämpar elakingar som Kingpin och Mister Negative. Actionäventyret är i tredjepersonsperspektiv och innehåller alltifrån quick time-events till parkour- och smygarelement. Den ständiga flamman Mary Jane Watson gör också inhopp och kommer till och med att vara spelbar i vissa sekvenser.

Till skillnad från en hel del andra spel om Marvel-hjälten förväntas Insomniac Games kommande titel bli en succé. Den amerikanska studion ligger bakom bland annat ”Ratchet & Clank” och ”Sunset Overdrive” som gått hem både hos kritikerna och spelarna.https://www.youtube.com/watch?v=luh7RLYn1Bw

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB