Startsida / Inlägg

”Spider-Man” släpps till PS4 i september

av Effie Karabuda
spidermanseptember
Foto: Marvel

Peter Parker gör snart en efterlängtad comeback. Den 7 september släpps nya ”Spider-Man”-spelet exklusivt till Playstation 4. 

Ta fram spindelnätet och gör dig redo att svinga mellan New Yorks alla takåsar. Nu avslöjar Insomniac Games att deras hajpade ”Spider-Man”-spel landar på butikshyllorna 7 september i år. Titeln kommer bara att släppas till Playstation 4.

I ”Spider-Man” får vi hänga med 23-åriga Peter Parker när han bekämpar elakingar som Kingpin och Mister Negative. Actionäventyret är i tredjepersonsperspektiv och innehåller alltifrån quick time-events till parkour- och smygarelement. Den ständiga flamman Mary Jane Watson gör också inhopp och kommer till och med att vara spelbar i vissa sekvenser.

Till skillnad från en hel del andra spel om Marvel-hjälten förväntas Insomniac Games kommande titel bli en succé. Den amerikanska studion ligger bakom bland annat ”Ratchet & Clank” och ”Sunset Overdrive” som gått hem både hos kritikerna och spelarna.https://www.youtube.com/watch?v=luh7RLYn1Bw

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB