Startsida / Inlägg

Effie drar till Avalanche Studios och testar ”Rage 2”!

av Effie Karabuda
rage2event

I dag besökte jag Avalanche Studios för en exklusiv pressvisning av ”Rage 2” – innan E3-mässan! Såhär såg det ut hos Stockholmsstudion… 

Efter att ha klämt i mig thailunch tog jag bussen till spel-Sveriges eget högkvarter. Pinsamt nog ligger nämligen gamingjättarna Paradox, Dice och Avalanche cirka tre myrsteg ifrån varandra på Södermalm i Stockholm.

Den här gången var det dags att besöka den sistnämnda studion för att prova på Bethesdas kommande förstapersonsskjutare ”Rage 2”. Avalanche står för utvecklingen tillsammans med veteranerna ID Software. Tyvärr får jag inte säga något om mina intryck förrän 12 juni klockan 19.30. Annars blir jag halshuggen eller något.

Hur som helst! Jag fick ta lite bilder i alla fall.

IMG-8252

Hej hej Avalanche! Det känns ändå lite småkonstigt att ha vuxit upp i det här området och sedan återvända några år senare för proffsiga jobbuppdrag.

IMG-8251 IMG-8247

Djungelkänslan var otroligt stark i lobbyn.

IMG-8239

Det bjöds på värsta lunchbuffén men eftersom jag redan var mätt och belåten tog jag en cappuccino och kollade på när alla andra käkade. Bland annat kollegor från FZ och M3 fanns på plats. Alltid trevligt att snicksnacka lite!

IMG-8233 IMG-8234

Ja alltså det var väl ingen brist på män om man säger så. I vanlig ordning var jag och PR-ansvarig från Bethesda de enda kvinnorna där. Tyvärr är man ganska van vid det här laget att vara ensam bland en massa snoppbärare (: Särskilt när det är internationella events med skribenter från ett gäng olika länder.

Och hörni, ibland förvånas jag verkligen över folks oförmåga att dölja sin slappa inställning? Typ som när en brittisk journalist halvlåg ner i fåtöljen likt en tonåring under hela demopresentationen.

IMG-8240

Oklar samling av… ”coola grejer”??

IMG-8245

Som sagt får jag ju inte säga minsta lilla grej om spelets innehåll än MEN jag kan i alla fall berätta att jag blev _sjukt_ illamående av bara några minuters testande. Dock beror det mest på att jag är en svaaaag och kääänslig individ som ej är skapt för FPS-genren.

Mötte en stackars utvecklare i hissen på ut ur byggnaden som ville bonda över spelet men jag var inte helt närvarande. Kämpade ju med att pressa ner min egen spya, haha :(

Det var det hele!!!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB