Startsida / Inlägg

Effie är ledig – tillbaka till Gamescom!

av Effie Karabuda
effieledighet
Foto: Pixabay (Bilden är ett montage)

Kära läsare, jag är ledig i några dagar och laddar batterierna. Vi ses igen när Gamescom drar igång 21 augusti!

Då var det dags för mig att ta en liten semester igen! Jag kände att en veckas ledighet i juli inte var tillräckligt för att jag ska orka en fullspäckad höst med en massa grymma spelsläpp. Och så släpper jag ju min egen bok Gamer den 3 september också!

Men oroa er inte, jag är tillbaka 21 augusti när spelmässan Gamescom drar igång i Köln. Då blir det många spännande avslöjanden, nyheter och trailers att se fram emot.

Kram på er! :)

P.s. Följ mig på instagram – där uppdaterar jag även under ledigheten!

Kategorier Nyhet | Kommentera här!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB