Startsida / Inlägg

Snart släpps ny Nintendo Switch – med bedårande ”Pokémon”-tema

av Effie Karabuda
Foto: Nintendo (bilden är ett kollage)
Foto: Nintendo (bilden är ett montage)

Favoriterna Eevee och Pikachu pryder en sprillans ny Nintendo Switch inför lanseringen av ”Pokémon: Let’s go”. Här är releasedatum och de senaste bilderna. 

Det är inte långt kvar tills vi får ge oss ut på pokémonjakt med Switch-konsolen. I ”Pokémon: Let’s Go, Pikachu!” och ”Pokémon: Let’s Go Eevee!” tar vi med Pikachu eller Eevee ut på äventyr och fångar ikoniska figurer – ensam eller med en vän i multiplayer. Samtidigt som det efterlängtade spelet landar i butik den 16 november släpps även en rykande färsk Nintendo Switch. Och den ser riktigt tjusig ut.

I ”Let’s Go” får man välja vilken kompanjon man vill spela med, vilket konsolen visar tydligt med Eevee och Pikachu på vardera sida. Både själva hårdvaran, dockningsstationen och joy-con-kontrollerna är dekorerad med det nya temat.

Två stycken så kallade bundlepaket kommer att släppas – antingen med Eevee- eller Pikachu-versionen installerad. Konsolen har fortfarande samma look oavsett vilken pokémon du föredrar. Man får också med tillbehöret poké ball plus som kan användas istället för joy-cons och som lyser i olika färger, vibrerar och låter när du gör kaströrelser med den.

Paketen säljs i en begränsad upplaga och priset ligger på saftiga 400 dollar, det vill säga drygt 3600 kronor.

switchpokemon1
Foto: Nintendo
switchpokemon2
Foto: Nintendo
switchpokemon3
Foto: Nintendo

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB