Startsida / Inlägg

Åh nej snart kan du bli influencer i ”The Sims 4”

av Effie Karabuda
thesimskandisliv
Foto: Electronic Arts

I den nya expansionen ”The Sims 4: Kändisliv” kan din sim nå stjärnstatus – som influencer. Instinktivt känner jag bara nej. 

Den 16 november släpper ”The Sims 4” en expansion som öppnar dörren till kändisvärlden. Äntligen kan din sim kan leva ut sina skådisdrömmar och slå igenom på vita duken. Eller bara bli influencer istället.

Att döma av trailern ser det nya tillägget kul ut – och ja, det är absolut det viktigaste – men samtidigt stretar hela mitt väsen emot den nya influencer-livsstilen. Jag fattar att EA vill vara väldigt 2018 genom att lägga till det här yrket i spelet. Men det finns inget lockande i att fota en cacio e pepe som man slänger sekunden efter att bilden är uppe på instagram eller livestreama en ”get ready with me”-session.

Jag är bara rädd för fjantfaktorn. Men men! Nästa vecka ska jag till London på ett flashigt ”The Sims”-event och bland annat intervjua influencern Baby Ariel som medverkar i expansionen. Och så ska jag förstås testa spektaklet.

To be continued.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB