Startsida / Inlägg

Åh nej snart kan du bli influencer i ”The Sims 4”

av Effie Karabuda
thesimskandisliv
Foto: Electronic Arts

I den nya expansionen ”The Sims 4: Kändisliv” kan din sim nå stjärnstatus – som influencer. Instinktivt känner jag bara nej. 

Den 16 november släpper ”The Sims 4” en expansion som öppnar dörren till kändisvärlden. Äntligen kan din sim kan leva ut sina skådisdrömmar och slå igenom på vita duken. Eller bara bli influencer istället.

Att döma av trailern ser det nya tillägget kul ut – och ja, det är absolut det viktigaste – men samtidigt stretar hela mitt väsen emot den nya influencer-livsstilen. Jag fattar att EA vill vara väldigt 2018 genom att lägga till det här yrket i spelet. Men det finns inget lockande i att fota en cacio e pepe som man slänger sekunden efter att bilden är uppe på instagram eller livestreama en ”get ready with me”-session.

Jag är bara rädd för fjantfaktorn. Men men! Nästa vecka ska jag till London på ett flashigt ”The Sims”-event och bland annat intervjua influencern Baby Ariel som medverkar i expansionen. Och så ska jag förstås testa spektaklet.

To be continued.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB