Startsida / Inlägg

5 spelhunkar Effie skulle vilja dejta på alla hjärtans dag

av Effie Karabuda

Spelvärlden kryllar av dejtvänliga dudes! Jag har valt ut fem favoriter som jag inte skulle banga på att ta en alla hjärtans dag-bärs med. 

5. Dutch van der Linde (Red Dead Redemption)

Han må vara en hal jävel som super ner sig, har mysko affärer för sig och är inte sen med att daska valfri kvinna på rumpan. Om Dutch levde år 2017 hade han säkert strukit med i #metoo. Men jag har ändå en känsla av att han kan uppvakta och hålla igång ett roligt samtal. Helt klart bra dejtmaterial om jag bara vill ta en drink.

Bildresultat för dutch van der linde red dead redemption 2

4. Nathan Drake (Uncharted)

Han är spontan, gränslös, kvicktänkt och gillar att spela ”Crash Bandicoot”. Vad mer kan man önska sig i en man? Ganska mycket mer, ärligt talat… Jag måste också erkänna att Nathan Fillions pappa-version av Drake har förstört lite av min bild av den superheta actionhjälten. Gud vad neggigt det blev nu. Aja. Han har i alla fall väldigt bra hårväxt.

3. Leon S. Kennedy (Resident Evil)

Om jag ska vara uppriktig så vill jag mest dejta Leon för att han skulle kunna skydda mig. Jag skulle liksom aldrig behöva vara nojig när jag går hem sent på kvällen efter krogen. Det räcker med att lugnt traska vid Leons sida och lita på att han kan ta ner vem som helst med sina next level zombiedödarskills.

Bildresultat för leon s kennedy

2. Agent 47 (Hitman)

Samma anledning som föregående snubbe. Stort plus för att han är diskret. Men kan vi kanske skrubba bort streckkoden i nacken? Stålull, någon?

Bildresultat för hitman

1. Alistair (Dragon Age) 

Alistair är inte bara en kille jag vill dra med på dejt – jag skulle faktiskt kunna tänka mig att fria till honom. Inte enbart för att det skulle göra mig till drottning (ok, det är 80% av hela grejen), utan för att jag också skulle få ett liv fyllt av tillgivenhet, humor och omtanke. Dessutom är hans brittiska dialekt gullighetens gull.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB