Startsida / Inlägg

Allt vi vet om ”Marvel’s Avengers” – releasedatum och ny trailer

av Effie Karabuda

Square Enix har äntligen visat upp mer av ”Marvel’s Avengers” som är ute 2020. I den senaste trailern försöker hjältarna rädda världen ännu en gång.

För två år sedan fick vi en liten teaser-trailer som inte var mycket mer än en inzoomning på Captain Americas sköld. Men nu har Square Enix presenterat en trailer med betydligt mer stoff under sin E3-konferens.

Tyvärr är det inte renodlat gameplay, utan ett gäng flashiga ”in-engine”-scener. Spelet inleds med invigningen av Avengers högkvarter i San Fransisco, men allt går snabbt käpprätt åt helvete. Det sker en olycka som tar många människoliv och vårt superhjältegäng splittras.

Thor slår ner ”lots of small angry men with guns”, Hulken kastar fordon på Golden Gate-bron och Iron Man känner sig snygg i sin dräkt. Allt är i sin ordning. Det känns dock lite konstigt att karaktärerna varken ser ut eller låter som i filmerna, men det hade väl varit snordyrt att köpa in alla Hollywood-skådisar i projektet. Nolan North, Troy Baker och Laura Bailey visade sig vara mer lättflörtade.

Det är Crystal Dynamics (”Tomb Raider”) och Eidos Montreal (”Deus Ex”) som står för utvecklingen. Actionäventyret kan upplevas solo eller med upp till tre andra spelare online. Skaparna har lovat att det inte ska finnas några lootlådor eller ett pay-2-win-system. Det kommer att släppas fler hjältar och regioner att spela i framöver – helt utan kostnad.

”Marvel’s Avengers” släpps 15 maj 2020.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB