Startsida / Inlägg

Våldsamt gameplay i nytt ”The Last of Us 2”-klipp

av Effie Karabuda
Skärmdump: Youtube/Playstation

Här är ännu en titt på Naughty Dogs hajpade zombieäventyr. Ellie får smyga sig på ett gäng fiender i flera intensiva gameplay-sekvenser. 

Ikväll (onsdag) visade Naughty Dog upp en 20 minuter lång video från ”The Last of Us: Part II” där utvecklarna dök djupare in i fightingen. Bortom den vackra 4k-grafiken fick vi lära känna Ellies olika strategier och bekanta oss med hennes våldsamma attacker.

Jag vågar inte kommentera klippet för mycket, eftersom jag är rädd för att säga mer än vad jag får. I skrivande stund har jag nämligen precis avslutat en session med spelet och är lite skakis. Det kan ha varit så att jag kallat in min bästis som emotionellt stöd och soffkompis.

Foto: Privat

Här ser jag jävligt kaxig ut. Men ni skulle sett mig in action… det var inte vackert. Jag skrek faktiskt efter min mamma när det var som värst.

Hursomhelst! Det här handlar inte om mig, herregud.

Min recension av ”TLOU 2” publiceras en vecka innan lanseringen, alltså den 12 juni klockan 09.01.

Njut nu av videon!!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB