Startsida / Inlägg

Hyllade studion lanserar ”Suicide Squad”-spel – se trailern

av Effie Karabuda
Foto: Rocksteady

Rocksteady, som gjort succé med ”Batman Arkham”-spelen, tar sig an ”Suicide Squad”. Men det dröjer innan Harley Quinn och gänget får sin premiär… 

Det var fem år sedan Rocksteady vann både kritikerna och fansens hjärtan med ”Batman: Arkham Knight”. Nu är det dags för utvecklarna att ge sig in på ett nytt, eller kanske snarare nygammalt spår. Deras nya satsning ”Suicide Squad: Kill the Justice League” kommer ut 2022.

I spelets allra första trailer bråkar Harley Quinn, King Shark, Deadshot och Captain Boomerang med flera fiender på ett minst sagt lekfullt sätt. Hjältarna befinner sig i Metropolis, som delvis har förstörts av superskurken Brainiac. Målet är att klå Justice League, alltså Stålmannen och hans osköna polare.

Det verkar bli en kombo av övernaturliga krafter och vapen i en öppen värld som utspelar sig i samma universum som ”Arkham”-spelen. Man kommer kunna välja ifall man vill köra själv, eller online med upp till tre andra personer. Det ska gå att växla mellan karaktärerna under spelets gång.

”Suicide Squad” släpps till PC och den nya konsolgenerationen, det vill säga Xbox Series X och Playstation 5.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB