Startsida / Inlägg

Här är första bilden på Tom Holland – som Nathan Drake

av Effie Karabuda
Foto: Sony/Playstation (via Tom Holland, Twitter)

Håll i er, för den olycksdrabbade ”Uncharted”-filmen blev plötsligt verklig. Äntligen får vi spana in Tom Holland i rollen som äventyraren Nathan Drake. 

Redan för tolv år sedan snackades det om att en ”Uncharted”-film var i görningen. Men det är först nu som den populära spelserien närmar sig bioduken. Det är ”Spider-Man”-stjärnan Tom Holland som selar den unge Nathan Drake – och han ser minst sagt bekväm ut i rollen.

Igår la den brittiske skådespelaren upp en bild på sig själv på sociala medier från inspelningen. Han var klädd i en heltäckande khaki-utstyrsel och kändes verkligen redo att klättra upp för en brant klippa eller åka ner för en lerig backe.

Lajksen har trillat in, om man säger så.

Vissa kanske höjer ögonbrynen med tanke på Hollands unga ålder (24 bast!!). Nathan Drake är trots allt känd som någon i 30-årsåldern. Men filmen lyfter en helt ny berättelse och utspelar sig innan huvudkaraktären blev en lite mer mogen man. Det är alltså en så kallad ”origin story” vi har att göra med.

Som jag tidigare rapporterat har det varit en hel del problem med det här projektet. Regissörer har sparkats på löpande band och förseningarna bytt av varandra. Men nu är Holland – och Mark Wahlberg som spelar en yngre Sully – i full gång med att jobba framför kamerorna.

Planen är att filmen ska ha premiär sommaren 2021. Vi håller tummarna för att allt flyter på som det ska tills dess.

Läs också… Tom Holland om ”Uncharted”-filmen: ”Den är allt jag drömt om”

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB