Startsida / Inlägg

Skandalomsusad streamer slår tittarrekord

av Effie Karabuda
tylerleague

Spelprofilen ”Tyler1” stängdes av från ”League of Legends” i nästan två år. När han gjorde sin comeback var responsen överväldigande.

613 dagar. Så länge fick inte streamern ”Tyler 1” köra det lagbaserade multiplayerspelet ”League of Legends” – på grund av sitt dåliga beteende. Men när han väl återvände till Twitch slog han tittarrekord. På nolltid.

Den amerikanska gamern har spytt ur sig glåpord, förstört matcher, köpt konton och trakasserat en mängd personer i Riot Games spel. Men efter en del eftertanke från spelarens sida, valde till slut valde utvecklarna upphäva avstängningen. Nu verkar ”Tyler1”-fansen mer taggade än någonsin på att återigen få följa sin idol och hans ”LoL”-sessioner.

Totalt hade streamern 382 000 tittare under sin comeback-sändning och det trillade in flera prenumeranter i sekunden. Det tidigare publikrekordet för en kanal låg på 245 000, vilket ”Tyler1” slog med råge.

Du kan alltså vara i princip hur otrevlig som helst online, bli bannad ett litet tag och folk kommer ändå att jubla när du kommer tillbaka.

Titta på THE RETURN från loltyler1 på www.twitch.tv

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB