Startsida / Inlägg

Här är drömteamet att lira CS:GO med

av Effie Karabuda

Det här CS:GO-laget lär inte vinna en ESL-major förrän typ solen har slocknat – men deras gemenskap och snabba svar på tal kan få vem som helst att bli avis. 

Jag brukar nästan aldrig spela online med andra, mest för att jag är ett asocialt missfoster som vill undvika så mycket mänsklig kontakt som möjligt… nejdå! Men alla single player-spel ligger mig närmast om hjärtat, för då slipper jag kompromissa och får min egen vilja igenom istället. Hehe.

Fast när jag ser såna här videor där ett gäng kompisar i ”Zero Fucks Clan” garvar åt varandras misstag och carpar diem i CS:GO-banorna som aldrig förr, så kan jag faktiskt känna en pytteliten längtan efter att ha ett eget dundergäng att spela med. Får man verkligen ha det så här skoj? Ta en titt och avgör själv.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB