Startsida / Inlägg

Här är ”Dead or Alives” bröst-musmattor

av Effie Karabuda

Har du alltid velat vila armen mellan två dallrande bröst medan du spelar? Nu finns det ”Dead or Alive”-musmattor med hör och häpna – bröst i verklig storlek!

”Life-sized boob mouse pads” har funnits i Japan ett bra tag. Men nu gör de sitt intåg i den kontroversiella spelserien ”Dead or Alive” där man leker med tjejer iklädda bikini och ser dem hoppa runt lite i olika soliga miljöer. Det går bland annat att ställa in gravitationen på brösten och hur de ska röra på sig i spelet. Serien säljs inte i Europa på grund av sitt innehåll men har en stor publik i öst.

mousepad2
Foto: Softgarage

Musmattorna som släpps föreställer två av karaktärerna från nya ”Dead or Alive Xtreme 3” – Honoka och Marie Rose. Versionen med Honoka väger cirka 2.100 gram, där 1.300 g bara består av bröstmassa. Jag vet inte riktigt hur ni känner inför den siffran, men som kvinna kan jag bara föreställa mig ryggvärken med de där tuttarna.

Det är ett rejält hantverk att skapa musmatte-bröst. Man måste tänka på att de ska vara symmetriska, att varje tutte väger ungefär lika mycket, att skåran inte är för stor – men inte heller för trång.

softgarage
Foto: Softgarage

Frågan vi alla ställer oss själva är ju förstås; när kommer det en musmatta med en hårig mansrumpa som vi kvinnor kan vila våra sköra armar i? Eller ännu bättre – en penis som är själva musen och så får armen ligga mellan pungkulorna. Jag längtar.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB