Startsida / Inlägg

Hittade död orm – i en PS4

av Effie Karabuda

Ni vet när det luktar lite konstigt varje gång man sätter på sin konsol? Så där bränt? Ja, då kan det vara för att du har en död orm i din Playstation 4.  

En elektriker fick i uppdrag att fixa en trasig Playstation 4 som ständigt sattes på och sedan stängdes av. Ett problem som skulle kunna vara ganska vanligt – därför trodde elektrikern först att det handlade om någon slags kortslutning. Men så fort han kände den starka odören insåg han att något var fel.

När konsolen öppnades upp för att repareras märkte elektrikern att en stinkande död orm hade bränts fast på två olika ställen i kretskortet. Orsaken till varför djuret hade snirklat sig in i PS4:an är oklart, men det måste ha varit en riktigt envis rackare. Vad för sorts orm det var är inte heller helt fastställt.

Jag som har en ofantlig skräck för ormar mår inte särskilt mycket bättre av att se dem friterade inuti det jag älskar mest. Vidrigt. Det här måste ha skett av en anledning. Varför ville ormen ta sig in i konsolen från första början? Är det kanske Solid Snake som försöker varna oss för något? Jag vet ingenting längre.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB