Startsida / Inlägg

Kolla in ”Warcraft”-filmen återskapad i ”WoW”

av Effie Karabuda

Det här är meta på hög nivå. Trailern till ”Warcraft” har återskapats i spelet som själva filmen är baserad på – det vill säga ”World of Warcraft”. 

Visst fullkomligt älskar man när nördar gör något nördigt… ännu nördigare?! Filmen ”Warcraft” har premiär 27 maj och bygger på Blizzards ”Warcraft”-serie, där bland annat ”World of Warcraft” ingår. Nu har den spelinspirerade filmen skapats på nytt i själva spelet. I videon ser vi en direkt jämförelse mellan de två olika versionerna som är helt slående lika!

Vi är ju inte helt ovana vid att filmtrailers görs om i till exempel ”Grand Theft Auto” av hängivna gamers. Men den här gången har skaparen Ivan Kuzkin nått helt andra höjder – hur mycket tid och energi har egentligen gått åt för att lyckas med det här mästerverket?

Vad drev Kuzkin? Grundar sig hans skaparanda i en genuin fanboy-glädje? Eller lider han kanske av ett maniskt perfektionist-beteende? Vad vill han bevisa? Ingen vet. Oavsett intentioner kan han ju dö lycklig nu, tycker jag. Det är inte alla som kan stoltsera med den här virala succén på sitt CV.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB