Startsida / Inlägg

Youtube-gamern ”Ufosxm” utmanar The Stig i racing

av Effie Karabuda

Se ”Top Gears” egen The Stig v.s. youtubestjärnan David ”Ufosxm” Nilsson i racing. The Stig kör på banan på riktigt medan David kör ”in game” i ”Forza” på sin Xbox.

Ena ”DualDGaming”-halvan David ”Ufosxm” Nilsson är känd för sina livliga ”Minecraft”-videor som han lägger upp på Youtube. Han är faktiskt så populär att han lockade till sig en hel kö av svettiga barn och ungdomar på Comic Con Gamex som följde efter honom precis överallt. Tro mig, jag var där och jag såg det hända. Nu beger han sig ut på nya äventyr – denna gång i en racingbil tillsammans med BBCs ikoniska The Stig från det motorinriktade tv-programmet ”Top Gear”.

Sorry men det är tveksamt om ”Ufosxm” skulle kunna vinna i en verklig racingturné, därför känns det tryggt att han i stället sitter med en handkontroll i knät och försöker klå sin motståndare i spelet ”Forza”. Samtidigt som The Stig alltså tävlar på banan i verkligheten.

Tänk er illamåendet som kan uppstå när man annars spelar racingspel i hemmets lugna vrå och multiplicera det med tio – då har ni den här bilturen. Snurrigt värre! Hatten av till David Nilsson som överlevde.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB