Startsida / Inlägg

Stoppa masskjutningarna i USA – med ”Thoughts & Prayers: The Game”

av Effie Karabuda
Skärmavbild 2016-06-20 kl. 13.37.06

Gamingvärlden har hittat lösningen på USAs återkommande masskjutningar med hundratals dödsoffer – med hjälp av spelet ”Thoughts & Prayers”. 

Ännu en massaker och ännu ett uppvaknande. Amerikanska politiker arbetar förgäves med att försöka förebygga dessa tragedier som tar alldeles för många liv. Vissa (läs; republikaner) är stensäkra på sin sak och vet exakt vad USA behöver. För det första måste fler vettiga människor hantera vapen, och det absolut viktigaste av allt; vi måste be och tänka på alla offer. Visst är det sistnämnda ett väldigt fint och respektfullt sätt att hantera såna här skjutningar på, fast det är knappast botemedlet.

Tack vare GOP Arcade och deras nya onlinespel ”Thoughts & Prayers: The Game” får vi äntligen ta saken i egna händer. På USA-kartan dyker det upp olika skjutningar till höger och vänster. Ditt jobb är att sätta stopp för det hela genom att antingen skänka en tanke eller be och på så sätt lyckas rädda så många liv som möjligt. Men det funkar kanske inte alltid så som man har tänkt sig. Till sist kommer det upp ett tredje alternativ som verkligen gör budskapet tydligt…

Spela HÄR.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB