Startsida / Inlägg

Nu är ”Battlefield 1”-betan igång!

av Effie Karabuda
bfbeta

Några lyckosamma gamers fick tillgång till ”Battlefield 1”-betan en dag före alla andra. Men i morgon, 31 augusti, öppnas den för allmänheten. 

Redan idag har DICE och EA börjat dela ut nycklar till betan av förstapersonsskjutaren ”Battlefield 1”. Fans som registrerade sitt konto till nyhetsbrevet Battlefield Insider får slåss för blotta livet i första världskrigets skyttegravar en dag före oss dödliga. I morgon (31 augusti) öppnas alltså betan för alla.

Betaversionen finns att ladda ner till både PC, Xbox One och PS4. Den utspelar sig i Sinai Desert och ger spelaren en chans att rida på häst bland sanddynerna samtidigt som man skjuter med sitt bastanta gevär. Det är två spellägen som gäller. I ”conquest mode” spelar man upp till 64 spelare och försöker ta över olika viktiga objekt, och i ”rush mode” spelar 24 personer varav hälften attackerar och resterande försvarar ett visst område.

Det är än så länge oklart hur länge betan pågår. Men om man vill ha den fullständiga upplevelsen är det bäst att vänta till 21 oktober – då släpps nämligen hela spelet.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB