Startsida / Inlägg

Sexchock när ”Dead or Alive Xtreme 3” visas i virtual reality

av Effie Karabuda
deadoralivevr01

Är skumpande låtsasbröst din grej? Kul för dig! Nu kan du ta på de gigantiska melonerna i ”Dead or Alive Xtreme 3” – allt tack vare virtual reality. Se videon här!

Ibland räcker det inte med att se vuxna stringbikini-kvinnor med 12-åriga ansikten och siliktontuttar på en helt vanlig tv-skärm. Nej nej! Man vill komma så nära de guppande pattarna som möjligt, förstår ni väl? Team Ninja har gjort oss alla en tjänst och skapat ett tillägg till ”Dead or Alive Xtreme 3: Fortune” där man får uppleva volleybollbrudarna i virtual reality till Playstation VR. Ute i butik redan 13 oktober (dock endast i Asien)!

Det råder inga tveksamheter kring att spelet inte skulle handla om sport. Team Ninja har bara velat göra en gedigen ”beach volleyball”-upplevelse! Sen att tjejerna råkar ha på sig lite för små badkläder som ibland åker av – vad spelar det för roll? Och att några gamers kanske får stånd av det? Vem bryr sig! Huvudsaken är ju att det inte alls var intentionen.

I studions nya VR-projekt får man tafsa lite friskt på Kasumi med sina virtuella händer tills hon skriker till. Du kan kolla in det hela i den här videon uppladdad av hjälten Gamernejp.

Såhär såg jag ut under hela videon:

deadoraliveeffie

Men en annan mycket sund reaktion kan användaren ”fredrikpj” på Gamereactor.se stå för: ”Tänk sedan när det är grått, mörkt, kallt och snöblask ute… Då är det bara att fixa en go sommardrink, slänga på sig VR-hjälmen och njuta av sommar, stranden, sol och brudar i bikinis! Perfekt! :)

Du vet verkligen hur man lever livet, Fredde ;)

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB