Startsida / Inlägg

Ubisofts rop på hjälp: Flyger in fans som ska laga ”The Division”

av Effie Karabuda
massivedivision

Ubisofts actionskjutare ”The Division” är trasigare än någonsin. Nu flyger företaget in fans världen över som ska hjälpa till att förbättra spelet.

När ”Tom Clancy’s The Division” släpptes i mars överöstes det med lovord från de flesta kritiker. Själv satte jag fyra plus på spelet. Det vi inte visste var att det gigantiska onlinespelet snabbt skulle fyllas med buggar, glitchar och andra defekter som ställde till ett enda trasigt kaos. Ubisoft Massive verkar ha insett allvaret med situationen och väljer nu att fixa problemen innan de släpper fler expansioner.

Studion ska flyga in ett gäng inbitna spelare mellan 7-9 september till sitt kontor. Fansen ska komma med värdefull feedback och på så sätt hjälpa till att laga ”The Division”. Ubisoft står för resa, måltider och boende.

Känner du dig manad? Kanske är det just DU som är Ubisofts räddare i nöden? Nä herregud, så långt behöver vi inte dra det. Men det kan ju vara schysst att åka till Malmö en sväng. Om du är över 18 år, pratar flytande engelska och har samlat på dig en hel del speltimmar i ”The Division” så är det fritt fram att ansöka. Fyll i formuläret här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB