Startsida / Inlägg

En dag med Effie: ”Gears of War 4”, Playstation VR & ”The Sims 4”-event

av Effie Karabuda
endagmedeffie1

Häng med Effie på hennes arbetsdag! Det blir recensionsspelande av ”Gears of War 4”, tjuvkik på Playstation VR och ett skojigt ”The Sims”-besök hos EA. 

Kl 9:12

Jag kliver in på kontoret och möts av DETTA! Ett Playstation VR-headset med flera olika titlar för mig att utforska. Synd bara att jag har cirka noll tid över idag för att sätta igång all underhållning.

6okt_2

Kl 9:33

Jag lägger upp en strålande krönika, om jag får säga det själv. Läs den HÄR.

6okt_4

Kl 10:02

Dags att recensionsspela ”Gears of War 4”! Jag känner att jag behöver mer speltid för att verkligen få en rättvis bild av det här släppet. Imorgon (7/10) får ni veta hur många plus jag sätter.

6okt_1

Kl 12:00

Vid den här tiden äter jag. Men någonstans måste jag faktiskt dra gränsen. Jag kan väl inte lägga upp en bild på ett par pannkakor med sylt och grädde?! Jag är trots allt en kreddig (allt är relativt) spelredaktör och inte bloggerskan Kenza. Inte för att Kenza skulle äta pankisar till lunch – men ni förstår vad jag menar.

Kl 12:26

Nu bär det av till EA- och DICE-kontoret några kvarter bort… Är rätt så taggad för jag ska få tillbringa hela eftermiddagen med att gejma!

6okt_5

Kl 13:00 – 17:00

EA bjöd in mig till ett event för att provspela den nya ”The Sims 4”-expansionen – ”City Life”. Självklart tackar jag ja. 11-åriga Effie hade TUPPAT AV om hon visste att hennes framtida jag skulle få spela ”The Sims” på arbetstid. Mer om vad jag tycker om spelet får ni veta först 24 oktober.

6okt_6

Det bjuds på isig slush i smakerna piggelin och typ blåbär? Samt fräna cupcakes. Oberoende journalist som jag är äter jag endast två av deras cupcakes (kunde inte hålla mig pga är svag för sötsaker), men avstår faktiskt från slush-drycken. Och ja, jag får äta snacks på events. Men jag tar inte emot mat eller ”mutor” från spelföretag utanför såna här tillställningar.

6okt_7 6okt_8 6okt_10

Jag säger också ”Sul Sul!” till två av mina favorityoutubers som var på plats – Ufosxm från DualDGaming och KimmyPower.

6okt_9Kl 17:29

Hemma! Ska få i mig lite riktig föda och sen fortsätta med ”Gears of War 4”. Tack för idag!

6okt_11
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB