Startsida / Inlägg

Lara Croft fyller 20 år – vinn ”Rise of the Tomb Raider” och en jubileumsbok!

av Effie Karabuda
rottrtavling

”Tomb Raider”-serien och dess hjältinna Lara Croft fyller 20 år! Detta firar vi med att tävla ut en riktigt fet bok tillsammans med ”Rise of the Tomb Raider” till PS4.

Min personliga favorit i spelvärlden har alltid varit Lara Croft. Jag har följt hennes utveckling steg för steg – från den dagen då hon hade polygonformade strutar till bröst, till att få silikonimplantat och nu relativt runda och normala tuttar. Vilket privilegium att få ta del av denna process!

Skämt åsido, det häftigaste är att hon har vuxit som människa under de här 20 åren med ”Tomb Raider”-serien. Nu ser hon förvisso exakt lika ung ut som under 90-talet, men hon har blivit betydligt mer mänsklig. Lara skrattar, gråter och gör misstag. Vår nya hjältinna är stenhård och känslig på samma gång. I den senaste delen, ”Rise of the Tomb Raider”, tar hon sig an ännu fler arkeologiska actionäventyr i en rätt så mansdominerad värld.

Nu får du chansen att hylla Lara Croft lite extra! Tillsammans med Square Enix tävlar Aftonbladet Spela ut den 360 sidor tjocka boken ”20 Years of Tomb Raider: Digging up the Past, Defining the Future” – packad med exklusiva bilder och intervjuer som tar dig på en fartfylld resa genom den älskade spelserien. Dessutom får du en kod till den nysläppta Playstation 4-versionen av ”Rise of the Tomb Raider”.

För att vara med och delta behöver du gilla Aftonbladet Spela på Facebook och svara på en fråga i det här kommentarsfältet. Frågan lyder: Vilket är ditt bästa ”Tomb Raider”-minne?

20-years-of-tomb-raider-interiors_29502364014_o
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB