Startsida / Inlägg

Streamer spelar ”World of Warcraft” – mitt i en jordbävning

av Effie Karabuda
wowjordba%cc%88vning

Nyazeeländaren Delrio Sierra gör allt för raiden. Han insisterar på att livestreama ”WoW” – under en jordbävning med magnituden 7,5 på Richterskalan.

Att vara en gamer i ett land som utsätts för naturkatastrofer är inte det lättaste. För bara några dagar sedan drabbades Nya Zeeland av ett riktigt kraftigt jordskalv, som uppmätte 7,5 på Richterskalan. Vissa var dock mer skärrade än andra.

Twitch-profilen Delrio ”del_riio” Sierra är mitt inne i en intensiv session av det gigantiska onlinerollspelet ”World of Warcraft” när marken plötsligt börjar skaka till rejält. Men han låter sig inte stoppas. Under inga som helst omständigheter lämnar han sin raid (ett läge i spelet där man fightas i stora grupper). Förutom en enstaka gång då han ramlar ut ur stolen och ställer sig under en dörr för att ta skydd. Sedan går han tillbaka till datorn som om inget har hänt.

Vilken jubelidiot! Jag tycker mest synd om hans tjej som helt nyvaken kommer in i sin killes man cave och får den pliktskyldiga frågan ”are you ok?”. Strax därefter ber pojkvännen henne kolla ifall huset och alla fönster har skadats. Medan han själv fortsätter att livestreama. Herregud. LÄMNA HONOM! GÖR SLUT! SPRING FÖR LIVET!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB