Startsida / Inlägg

Effie önskar god jul & gott nytt år!

av Effie Karabuda
godjul
Foto: Shutterstock/Aftonbladet. Här sitter Effie och skriver harmoniska julrim.

God jul och gott nytt år alla läsare! Nu går Effie på ledighet fram till den 2 januari. 

Tack så mycket för ett grymt spelår här på Aftonbladet Spela! Sedan jag tog över sajten i mars har det varit full fart med nyheter, recensioner, krönikor, förtittar, tävlingar och livesändningar hit och dit.

Som ni alla vet är spelsidan en one man show (med fantastisk fin hjälp från tre recensenter) vilket gör att jag behöver lite vila nu för att kunna fortsätta leverera underhållande spelmaterial till er 2017.

Jag planerar att ta igen alla brittiska kostymdraman som jag missat, äta mikropopcorn, dricka varm choklad och hoppa upp på ”Dragon Age: Inquisition”-hästen igen. Tänker spela som en rebellisk mage och kasta winter’s grasp-trollformeln som aldrig förr!

Men om jag känner mig själv rätt kommer jag antagligen ha svårt att sitta still och brainstorma idéer till artiklar istället…

Som Nalle i ”Nalle har ett stort blått hus” hade sagt: Hejdå, vi ses, adjö, farväl. God natt, sov gott min vän. Var glad som jag, för allt känns bra. Och jag vet att vi snart ses igen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB