Startsida / Inlägg

Rösta på Effie och Aftonbladet Spela som årets spelmedia!

av Effie Karabuda
effiespelmedia
Kolla på detta snälla poster-ansikte med vädjande blick – you know what to do! (nej inget snuskigt, herregud)

Er kära spelguru, Effie Karabuda, har nominerats till årets speljournalist. Även Aftonbladet Spela är nominerad till årets spelpublikation. Såhär gör du för att rösta! 

Sajten M3.se har nu dragit igång sin omröstning där du kan vara med och utse årets spelmedia 2016.

Förra året kammade en mycket begåvad och förbluffande smart människa hem priset som årets speljournalist. Jag talar förstås om mig själv. Vad jag vet är jag precis lika begåvad och förbluffande smart i år igen. Därför vore det himla fint om ni läsare ville lägga en röst på mig. Nä men skämt åsido, när ni lovebombar mig på sociala medier och andra ställen så blir jag helt varm inombords. Er respons gör mitt jobb 1000 gånger roligare :)

Min bebis Aftonbladet Spela har också fått en nominering som årets spelpublikation. Det har varit en riktig dröm att få knåda och forma om den här sajten (på mindre än ett år!) till något som jag känner mig väldigt stolt över.

Om du tycker om mitt bidrag till svensk speljournalistik, så får du gärna lägga din röst på mig och Aftonbladet Spela HÄR! Tävlingen avslutas 24 februari.

PUSS OCH KRAM

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB