Startsida / Inlägg

Snart släpps ”The Elder Scrolls Online: Morrowind”

av Effie Karabuda
morrowind_

Den stora fanfavoriten ”The Elder Scrolls Online” får ett nytt tillskott i form av ”Morrowind” – redan nu i sommar. Här är allt vi vet om det kommande äventyret.

För snart tre år sedan lanserade Bethesda ”The Elder Scrolls Online” och tog det massiva singleplayer-rollspelet till en onlineplattform. Fansen fick vältra sig i kontinenten Tamriels alla hemligheter och ta sig an fantasyuppdrag på en storslagen nivå, tillsammans med andra entusiaster. Nu har vi fått reda på att ett nytt tillägg är på ingång – ”The Elder Scrolls Online: Morrowind”.

Den kommande upplevelsen tar avfart 700 år innan händelserna i ”The Elder Scrolls III: Morrowind” och utspelar sig på en del bekanta platser. Förutom att inleda sin resa på klassiska Seyda Neen, kan man leka runt i nästan 30 timmar på ön Vvardenfell, upptäcka den nya klassen Warden, PvP-läget (där ca två spelare tävlar mot varandra) och en ny utmaning med tolv spelare i en dungeon.

morrowind2

Om man redan äger ”The Elder Scrolls Online” är det bara att uppdatera spelet och kasta sig in i det nya kapitlet. Det går att köpa äventyret som en expansion till huvudspelet eller ett samlat paket med allt utgivet material.

”Morrowind” släpps 6 juni till PC, Mac, Playstation 4 och Xbox One.

Förlåt, men jag måste bara flika in en grej… Jag vet att många är så in i norden peppade på detta. Men det enda jag tänker är: VAR ÄR NÄSTA SKYRIM?! ”The Elder Scrolls Online”?? Pffft! Jag vill ha en gedigen solofärd genom Tamriel och få diverse pilar i knät, utan att behöva dras med ett gäng idioter i multiplayer-läge. Nä. Jag är inte nöjd förrän vi får ett riktigt rollspel. Remaster- och onlineversioner? EJ GODKÄNT. Soliga hälsningar, Master Effie.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB