Startsida / Inlägg

11 sjuka grejer gamers har gjort i ”The Sims”

av Effie Karabuda
thesimslista
Foto: sims-online.com/Electronic Arts

Drunkningsolyckor, otrohetsskandaler och mordbränder – allt är tillåtet i ”The Sims”! Här är de absolut värsta anekdoterna som du aldrig lär glömma… 

Simulatorn ”The Sims” är lite som ett virtuellt dockhus, på gott och ont. En Reddit-användare bad folk berätta om sina värsta påhitt i spelet – såhär svarade några av dem…

sims1

1. ”Jag skapade en kille som var tvångsmässigt pedantisk och satte honom i ett surrealistiskt litet hus med en bröllopsbuffé och en hamster. Sedan tog jag bort dörren. Till slut blev han galen av all smuts och deprimerad på grund av att hans lilla hamsterkompis hade dött. Han svalt ihjäl när buffén hade ruttnat. Jag ställde hans urna inne i rummet och sen upprepade jag ett exakt likadant scenario flera gånger om. Alla urnor fyllde rummet. Slutligen var den tionde versionen av min sim uppe hela natten lång – fullständigt vettskrämd av en spökparad som föreställde honom själv.”

sims2

2. ”En gång dränkte jag min sim. Sen gjorde jag så att alla kom till begravningen i badkläder.”

thesimsmakin

3. ”I ’Makin Magic’ hade jag en fantastisk hund som hette AJ som var älskad av hela familjen. Han hade aldrig en dålig dag och spred ren och skär glädje till sina ägare. Jag bestämde mig för att öva lite trolldom och få formeln som gör att man kan förvandla sina husdjur till människor, så att AJ skulle bli en ännu mer självklar del av familjen.

Som människa visade han sig vara ett stort rövhål och missbrukade bara sin familj, så vi behövde ha tand om honom. Jag byggde en monolitisk grav och höll honom fången där inne. Hans familj stod utanför och spelade musik medan han långsamt började svälta ihjäl. De köpte en ny hund och lekte glatt med den utanför hans förevigade viloplats för att tortera hans instängda själ. Till slut brände en drake ner huset och dödade dem allihopa.

Vilket spel.”

Skärmavbild 2017-03-28 kl. 11.54.40

4. ”Jag gjorde en realitysåpa som utspelade sig i ett hus fullt av stereotypiska karaktärer, satte på deras fria vilja och röstade sedan bort en deltagare var tredje dag. Personen som åkte ut mördades, naturligtvis.”

thesimsluxury

5. ”Jag och mina vänner skapade ett hus med sex stycken sim-slavar som arbetade för att kunna finansiera den lyxiga livsstilen för de resterande två simmarna. Vi låste in sex simmar i små separata rum med ett bord, en stol, en säng och en liten tv – samtidigt som de hade glasfönster riktade mot hallen så att de två ägarna kunde kolla på dem medan de arbetade. En av slavarna lagade mat åt sina kollegor, medan de andra ägnade sig mest åt att tillverka trädgårdstomtar som skulle säljas.”

sims4

6. ”Min sim befruktade varje kvinnlig (vuxen) sim i spelet. Han hade en massa barn som han aldrig besökte. Alla män hatade honom, likaså kvinnorna eftersom att han hela tiden var otrogen. När de yngre kvinnliga simmarna växte upp gjorde min sim dem gravida också. Efter några generationer var hela staden full av halvsyskon, vilket gjorde att ingen ville föröka sig. De dog en långsam död.”

sims5

7. ”Jag somnade en stund medan jag spelade och när jag vaknade hade socialstyrelsen tagit barnet medan föräldrarna spelade datorspel.”

sims6

8. ”Det fanns en tjej som jag verkligen ville att min sim skulle gifta sig med. Det enda problemet var att hon redan hade en man. I stället för att agera (relativt) normalt och bygga på deras relation för att jag kunna övertyga henne att göra slut med honom, så blev jag bästis med hennes man och fick honom att flytta in hos mig. Sedan dränkte jag honom i en pool så att jag kunde gifta mig med hans fru.

Sedan flyttade jag in med frun (som bodde i ett ENORMT hus) och dödade resten av hennes familj. Jag kände inte riktigt för att ta hand om de andra simmarna som hon bodde med, men jag ville fortfarande ha kvar huset.”

sims7

9. ”Jag upptäckte nyligen att man kan ha ihjäl gamla simmar genom överansträngning i ’The Sims 4’. Min sim går därför runt i stan och har sex med alla gamla människor tills de dör. Varje gång liemannen hälsar på så försöker hon bli vän med honom. Jag samlar på gravstenarna tills min sim kan ligga med liemannen.”

sims8

10. ”Jag ville skapa en kyrka med en fulländad begravningsplats. Så jag placerade ut en liten byggnad och flyttade in en familj på åtta personer, klämde in dem, tog bort dörren och satte igång en brand. Yay, åtta nya gravstenar! Jag upprepade det typ nio gånger och till slut hade jag en hel kyrkogård med gravstenar. Sedan byggde jag kyrkan och flyttade in en präst som skulle bo där och ta hand om stället.

Tyvärr hade platsen fläckats av de tidigare mörka mordritualerna och mängder av spöken uppenbarade sig varje natt. Plågad av gengångarna, dog han själv tre dagar senare i brist på sömn.”

sims9

11. ”Min son tyckte att det inte var viktigt att vakna av sitt alarm och gå till skolan. Så jag låste in honom i ett 1×1 rum tills han kissade på sig och dog i sin egen pöl av urin.”

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB