Startsida / Inlägg

Nu kan du köpa ”Assassin’s Creed”-hörlurar – för 500 000 kronor

av Effie Karabuda
horlurarassassinscreed

Har du några hundratusen att spendera? Då är det läge att spana in de här exklusiva ”Assassin’s Creed”-lurarna täckta i guld. 

Snacka om att gejma med stil. Lyxstil. Ubisoft verkar ha en förkärlek till allt som kostar skjortan, i alla fall om man tar en titt på deras senaste produkt – ett par guldhörlurar i begränsad upplaga.

Tillsammans med den snordyra franska juveleraren Tournaire har spelföretaget skapat ett gäng ”Assassin’s Creed: Origins”-hörlurar som gemene man bara har råd att stirra avundsjukt på. De är nämligen pyntade med 18 karat guld och kostar 50 000 euro – vilket är nästan en halv miljon kronor. Actionspelets logga har nog aldrig haft en så hög glansfaktor.

assassinscreedlurar2

Men som om det här inte var ruinerande nog, kan man även köpa ett litet extra tillägg i form av en bronstatyett som föreställer huvudkaraktären Bayek. Håll i er nu – prislappen för denna skapelse ligger på ungefär 115 000 kronor. Totalt kan kalaset alltså landa på 615 000 spänn. Inte illa pinkat, Ubisoft.

assassinscreedlurar3

Exakt vem som är villig att tömma fickorna för den här ljudupplevelsen känns ganska oklart. Kanske en kunglighet från Förenade Arabemiraten? Eller en spelbesatt Kanye West? Om du vet någon som skulle ge vad som helst för lägga vantarna på dessa dyrgripar – kontakta mig omedelbums! Jag måste bara få träffa den personen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB