Startsida / Inlägg

Vinn en virtuell biljett till Blizzcon 2017!

av Effie Karabuda
BlizzCon_2017_KeyArt-2

Blizzcon närmar sig med stormsteg! Du kan följa all e-sport, exklusiva intervjuer och mycket mer – utan att behöva lämna soffan. Såhär vinner du en virtual ticket…

Pampiga invigningsceremonier, spelning med Muse, svenska landslagsmatcher i ”Overwatch”, förstklassig cosplay, efterlängtade avslöjanden och intervjuer med gaminglegendarer. Eventet Blizzcon i Anaheim har allt ett Blizzard-fan kan drömma om. Men det är inte många som har möjlighet att åka till andra sidan jorden och uppleva jippot på plats.

Därför delar Aftonbladet tillsammans med Blizzard ut tre stycken virtuella biljetter som ger några lyckligt lottade läsare chansen att delta i alla händelser – var de än befinner sig. I mitt fall är det i min soffgrop och under pläd ihop med en kopp te, mvh tant-Effie.

En så kallad ”virtual ticket” gör att du kan följa spelfesten live (eller via on-demand) genom en HD-stream. Här är exakt vad som ingår:

mark

Utvecklar- och communityevents: Ta del av de senaste spelnyheterna live, få en inblick i utvecklingsprocessen och se dina favoritskapare inom communityt.

mark

Cosplay- och talangtävlingar: Njut av kreativiteten som flödar på eventet och ta en titt på de episka BlizzCon-tävlingarna som korar de bästa dräkterna och talangerna.

mark

Avslutningsceremoni: Två dagar av Blizzard-skoj avrundas med ett dunderfirande!

mark

Exklusiva intervjuer: Djupdyk i alla olika speluniversum och få svar på dina frågor genom intervjuer med kända spelutvecklare.

mark

Bakom kulisserna & från golvet: Få en bättre utblick över allt som pågår på eventgolvet, samtidigt som du kan luta dig tillbaka i hemmets lugna vrå.

mark

Tillgång till videor innan showen: Redan nu kan du peppa inför partajet som väntar och kolla på en mängd videor som till exempel ”Inside the Blizzard Vault”, ”Casual Cosplay” och ”Artist’s Journey”.

mark

In-game-prylar: Lås upp årets in-game-artiklar från Blizzcon för ”World of Warcraft”, ”Overwatch”, ”Hearthstone”, ”Starcraft II”, ”Diablo III” och ”Heroes of the Storm”.

markFörhöjt e-sport-tittande: E-sporttävlingarna är alltid gratis att titta på för alla, men i år får de med en virtuell biljett ta del av matcherna utan någon som helst reklam på Blizzcon.com och i Blizzcon-appen.

markGoody bag-rabatt: Få 10 dollar i rabatt på årets Goody Bag. Besök sidan HÄR för mer info.

För att kamma hem en åtråvärd virtual ticket behöver du gilla Aftonbladet Spela på Facebook och svara på följande fråga i kommentarsfältet nedanför:

Vilket är ditt bästa Blizzard-minne? Vad hände? Var befann du dig? Vad gjorde du?

Vinnarna utses 16/10. Lycka till!

BlizzCon2017_Virtual_Ticket_logo
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB