Startsida / Inlägg

Bekräftat: ”God of War” släpps äntligen i april

av Effie Karabuda
godofwar_sony

Som vi har väntat på ett releasedatum. Nu är det inte långt kvar tills efterlängtade ”God of War” släpps, meddelar Sony. 

Redan 2016 utannonserades fortsättningen på ”God of War”-serien på E3-mässan i Los Angeles. Då trodde vi att lanseringen bara var några månader bort. Men tänk vad fel vi hade. Sedan dess har trailer efter trailer visats upp utan någon information om själva releasen. Förrän nu – då glädjebeskedet nådde spelvärlden.

Den 20 april landar nya ”God of War” på butikshyllorna, avslöjar Sony. För att höja hajpen ännu ett snäpp har man dessutom lagt upp ett sprillans nytt klipp från spelet. Där kan vi bland annat se en skymt av någon som verkar vara mamma till huvudkaraktären Kratos son.

För första gången tar det ikoniska actionäventyret steget ut ur den grekiska mytologin och fokuserar i stället på fornnordisk historia. Det lär bli brutala fighter med yxor och en hel del bröliga meningsutbyten.

Titeln släpps exklusivt till Playstation 4.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB