Startsida / Inlägg

Releasedatum för ”The Last of Us 2” kan ha läckt – av återförsäljare

av Effie Karabuda
Foto: Naughty Dog

Det mest efterlängtade spelet just nu har fått ett lanseringsdatum. Om man ska tro den peruanska återförsäljaren LawGamers. 

Fortsättningen på Ellie och Joels zombieäventyr kan ligga närmre i tiden än vad vi trott. Det finns en chans att ”The Last of Us: Part Two” släpps redan i oktober i år. Den peruanska återförsäljaren LawGamers råkade nämligen avslöja releasedatumet när de publicerade promotion-material för spelet, skriver GameRant.

Eftersom att varken Sony eller Naughty Dog har bekräftat läckan kan vi inte vara säkra på att den stämmer. Men faktum är att en oktober-release inte är helt osannolik, då spelets kompositör Gustavo Santaolalla har varit inne på samma spår.

För en dryg månad sedan hintade den argentinska musikern om lanseringen på en av sina konserter. Efter att ha spelat soundtracket från actionäventyret vände han sig till publiken och sa att den andra delen i serien är ute ”väldigt snart”.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB