Startsida / Inlägg

REAKTION: ”Homefront The Revolutions” nya trailer

av Effie Karabuda

Förstapersonsskjutaren ”Homefront: The Revolution” släpper en rykande färsk trailer som tar machoidealet till helt nya nivåer. Effie vet varför.

Open world-skjutaren ”Homefront: The Revolution” släpps 20 maj och redan nu arbetar man hårt för att bygga upp hajpen – därav den nya trailern. I vanlig ordning går jag igenom det hela på mikronivå. Mmmm som jag längtar efter allt testosteron!

0:20 Philadelphia… fridfullt, tyst… några gulliga sopkillar står och konvers- WAIT? Det är ju militärdudes med gigantiska automatvapen bredvid en tung stridsbil. Man snackar lite i walkie-talkien och ba ”Roger, roger, we have a plane incoming… let’s prepare our men”

0:25 Där kom det. Hur många gånger har man hört en mörk mansröst säga ”It’s time to take our city back”. Svar: alldeles för många gånger.

0:42 Förlåt men det här kan vara en av de lökigaste animerade slagen någonsin. Alla faller lika långsamt som ett par tunga, livlösa dockor.

0:54 Skräckinjagande män i spejsade dräkter. De bryter sig in i våra hem. Skjuter ner oskyldiga kvinnor och barn (ni hörde väl tjejskriket?). Någon måste sätta stopp för det här. Hm… jag vet inte riktigt men det känns som att jag kanske har sett det här förut? Cirka 100 gånger?

1:09 Ethan Grady. Dambuster Studios var lite crazy och tänkte utanför boxen ”Vadå? En kvinnlig huvudkaraktär? Haha nej det vore helt SJUKT! Men jag vet! Varför kan vi inte göra en man med RÖTT skägg istället för BRUNT? Banbrytande!”

01: 41 Bro army.

01:57 Bro love.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB