Startsida / Inlägg

4 extremt konstiga sexscener i spel

av Effie Karabuda

Intimitet och spel går inte riktigt hand i hand. Här är de absolut sjukaste sexscenerna man bara måste skratta åt. 

1. The Witcher 3 – Enhörningen

witcher3unicorn

I rollspelet ”The Witcher 3” får Geralt slutligen en romantisk stund med sin älskade Yennefer. Självklart ska upplevelsen ske på en uppstoppad enhörning. Visserligen är det en händelse tagen ur boken som spelet inspirerats av, men det gör inte det hela mindre underligt. Tydligen är det här Yennefers absoluta favoritställe att älska på, även om Geralt föredrar en gedigen säng. Men vad gör man inte för kärlekens skull? Jag är ärligt talat mest lättad över att enhörningen inte är levande.

2. The Sims 4 – Spöksexet

sims4ghost

Man kan göra en hel del morbida saker i ”The Sims” så som att dränka sina simmar, tända eld på dem eller varför inte stänga in dem i ett 5 x 5 kvm stort utrymme utan fönster eller dörr. Därför kom det inte riktigt som en chock när jag märkte att spöksimmar faktiskt kan ligga med varandra. Efter liemannens besök lämnas simmarnas aska kvar i en urna, vilket gör att de ofta hemsöker sitt gamla hushåll. Ibland väcks även deras lustar till liv och de kan bara inte hålla sig från att kasta sig i sängen och ”myspysa”. Se upp så det inte blir spökbebisar (ja, det är en grej)!!

3. Dante’s Inferno – Cleopatras bröstsmek

Skärmavbild 2016-05-17 kl. 14.54.43

I en av bosstriderna i actionäventyret ”Dante’s Inferno” möter vi en demonlik Cleopatra. Precis när vi närmar oss sluttampen och fajten verkar vara över kravlar hon sig bestämt mot en. Cleopatra övergår från att vara helt manisk till att plötsligt skrika av njutning när huvudkaraktären lägger sig över henne och smeker hennes bröst. Sedan ser det ut som att han penetrerar sitt fläskiga ”svärd” i henne om ni förstår vad jag menar. Plot twisten; det var faktiskt ett riktigt svärd vi hade att göra med och hon dör direkt av hugget.

4. Little Big Planet – Barnförbjudna banor

littlebig

Om ni inte redan visste det så är ”Little Big Planet” ett barnspel. Ett gulligt plattformsspel med små hoppande tygsäckar gjort för BARN. Ändå har några sjuka jävlar utnyttjat hela konceptet av ban-byggandet och låtit fantasin flöda fritt, i alla fall den sexuella fantasin. Kanske finns det något eggande i att skapa vuxenmaterial i ett så oskyldigt spel? Vad vet jag. Men en sak är säker; det här är ju inte sexigt på något sätt, utan snarare någon störd form av grundskolehumor.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB