Startsida / Inlägg

Då finns ”Dishonored 2” i butikerna

av Effie Karabuda

Nu vet vi till sist när efterlängtade uppföljaren av actionäventyret ”Dishonored” släpps. Dessutom kommer gameplay-material att visas upp inom en snar framtid. 

Det actionäventyrliga smygarspelet ”Dishonored” släpper sin andra del i serien som kommer till butikerna den 11 november i år. Titeln kommer att finnas till både Xbox One, Playstation 4 och PC. Under E3-mässan den 12 juni lovar Bethesda att de kommer att presentera gameplaymaterial från ”Dishonored 2”.

Första delen var packad med talangfulla skådespelare så som Lena Headey, Michael Madsen och Carrie Fisher. Spelet prisades för grafiken, valfriheten och variationen. I ”Dishonored 2” kommer vi fortsätta att följa den kungliga livvakten Corvo Attano tillsammans med kejsarinnan Emily Kaldwin – och man får välja vem av dem man vill spela som. Rent strategiskt kan man antingen utnyttja den brutala sidan av äventyret och kasta sig rakt in i fighterna, eller förlita sig på sina diskreta smygarkunskaper. Storyn kommer att anpassa sig efter vilka val man tar och kan leda till en hel del intriger.

Spännande, minst sagt. Jag kommer förstås att vara på plats under Bethesdas presskonferens i L.A. och livebevaka för er! Mer om det när vi närmar oss E3…

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB